Erotische hypnose-verhaal over de vraag of het mogelijk is om op deze manier een orgasme te krijgen

Erotische hypnose-verhaal over de vraag of het mogelijk is om op deze manier een orgasme te krijgen

Erotische hypnose: het verhaal van of het mogelijk is om op deze manier een orgasme te krijgen

– Ik tel in de omgekeerde volgorde van tien tot één, en wanneer ik “één” zeg, krijg je een orgasme, “zei ze.

Ik lag op het bed volledig gekleed en gesloten ogen. De telefoon heeft een video gereproduceerd met bewegende spiralen en in de hoofdtelefoon hoorde ik een rustige stem die plezier beloofde.

– 10, 9, 8. Je benadert het.

Waar, ik was er niet zeker van. Handen liggend op het bed, jeans zijn vastgemaakt .

– 4, 3, 2. Je kunt niet meer weerstaan. Een! Laat dit orgasme de meest krachtige in je leven worden!

Ik heb zoveel gewacht! . Maar er gebeurde niets.

Toen ik voor het eerst hoorde over erotische hypnose, besloot ik om te proberen. Uiteindelijk beoefende ik yoga en allerlei ontspanningstechnieken, plotseling zal het werken? Bovendien regelde ik zelfs iets als hypnames, toen ik twee jaar geleden een kind bevoegde, betekent dit dat het orgasme ook kan worden bereikt, besloot ik.

Wat het is?

Verwar geen erotische hypnose met audio corne! Zijn hoofddoel is om een ​​persoon onder te dompelen in trance voor seksueel plezier. Voor sommigen is dit een manier van ontspanning, waardoor een orgasme komt. Voor anderen – erotisch spel. Sta de hypnotherapeut toe om te bevelen wat te doen – dit vereist het vermogen om te gehoorzamen, maar niet iedereen vindt dit leuk. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat de hypnotische trans je niet in staat om “nee” te zeggen, hij opent opnieuw https://www.dupp-gastro.de/datenschutzerklaerung/ kansen voor nieuwe ervaring.

Het belangrijkste doel van deze ervaring is een orgasme zonder handen, dat wil zeggen, het vermogen om het op een team te krijgen zonder enige vorm van stimulatie. Het klinkt goed, niet?

Anna, die regelmatig erotische hypnose praktiseert, zegt dat dit moet leren, maar het resultaat is de moeite waard: “Orgasme zonder handen – wat ik me niet kon voorstellen! Hij is mooi, krachtig, ik was geschokt door zijn intensiteit. Over zo’n orgasme vertelde ik me voormalige die dergelijke praktijken leuk vond. Ik overwoog zijn hobby’s vreemd en wilde bewijzen dat hij zich vergist. En inderdaad, de eerste keer dat ik niet gebeurde. Maar ik bleef het proberen, omdat hij een aantal ongelooflijke sensaties ervoer. Ik miste concentratie, maar toen ik leerde, besefte ik dat bijna iedereen deze kennis zou kunnen hebben. “.

Colin Richardards, een seksoloog, gelooft dat, aangezien het orgasme in de hersenen begint, het mogelijk is om het aan deze staat te brengen die de stimulatie niet nodig is: “Iemand weet hoe het beter is, iemand erger is. Niet iedereen is klaar om controle te geven aan een onbekende stem “.

In het algemeen besloot ik het opnieuw te proberen. Interessant is dat, omdat niet alle mannen me in kamagra belgie staat waren om een ​​orgasme te brengen als een infertotische stem kan?

3, 2, 1 – en slaap

– Voordat u de deur, passeert deze, biedt een stem. – Ik sta achter de deur! En dus wil ik je ne strelen.

Stop stop, ik ben een vrouw, ik ben vrij moeilijk om een ​​dergelijke ontwikkeling van evenementen in te dienen!

– Doe wat ik zeg en ervaar, – een andere stem maakt de dramatische pauze, – een enorme NNNAASLAZHZHZHNIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.