Wetenschappers namen de meest sexy manier om te dansen

Wetenschappers namen de meest sexy manier om te dansen

Psychologen van de Universiteit van Northumbria in Engeland heeft onlangs een experiment uitgevoerd: het gebruik van bewegingsopname-technologie, 15-seconden video’s werden verwijderd, waarop 39 meisjes dansen onder een energieke melodie.

De wetenschappers creëerden vervolgens 3D-modellen, zodat de deelnemers aan het experiment geen externe gegevens van de meisjes afleiden, toonden video 57 mannen en 143 vrouwen (alle deelnemers aan de studie van heteroseksueel) en vroegen om te evalueren wie het meest seksueel is gedanst.

Als gevolg hiervan hebben wetenschappers de meest aantrekkelijke bewegingen toegewezen:

  • gladde asymmetrische dijbewegingen;
  • Asymmetrische bewegingen met handen (maar met een kleinere amplitude dan heupen).

Hier is het type dans heette de meest sexy aantrekkelijke.

Ondanks het feit dat de dans — De subjectieve kunstvorm die kan variëren, afhankelijk van de cultuur en de sociale omgeving van een persoon, suggereren onderzoekers dat sommige kenmerken universeel zijn.

Loodonderzoeker Nick Niv zei: «We lezen onbewust signalen over seksualiteit, reproductiviteit en individuele kenmerken van het tadalafil kopen dansen, en als hij of zij hen duidelijk uitzendt, lijkt een dergelijke dans ons aantrekkelijk».

Bemonsteringheuf is bijvoorbeeld een signaal dat danst — Vrouwelijke en gladde asymmetrische bewegingen tonen goede coördinatie van bewegingen, die op hun beurt een goede gezondheid spreekt.

En hier is een voorbeeld van niet-dans. Bekijk de video — en begrijp wat we bedoelen.

Dezelfde geleerden zes jaar geleden voerden een vergelijkbaar onderzoek uit om te bepalen welke mannenbewegingen in de dansende vrouwen het meest aantrekkelijk vinden.

Wetenschappers verwijderden 19 mannelijke vrijwilligers van 18 tot 35 jaar, ze evalueerden hun bewegingen 35 vrouwen.

Het bleek dat de belangrijkste waarde voor vrouwen de snelheid

viagra kopen online

van beweging van de rechter knie heeft, evenals de beweging van het lichaam en de nek.

En helemaal niet ongemakkelijk flipping van het linkerbeen aan de rechterkant, zoals het werd beschouwd als veel van de meest waardige mannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.