Het meeste huwelijk breekt 12 jaar

Het meeste huwelijk breekt 12 jaar

Het meeste huwelijk

breekt 12 jaar

Als eerder de sterkste dreiging van het huwelijk werd beschouwd als een crisis van 7 jaar samenwonen, nu onderzoekers enigszins “uitgebreid”.

Britse wetenschappers beweren dat de rol van een “magisch getal” 7 erg overdreven is als het gaat om huwelijkse schatten

en / of echtscheiding, schrijft de Britse editie van de Daily Mail.

Traditionele tijd wanneer liefde gaat, waardoor plaats is https://www.youngauthors.uk/anastasiadate-actual-thought-opinions-from/ voor teleurstelling en ontevredenheid, “overgedragen” voor nog eens 5 jaar. Onderzoekers bedekten de statistieken en ontdekten de statistieken en ontdekten dat de meeste paren worden gescheiden na 12 jaar samenwonen (echter hebben ze geen rekening gehouden met hoe lang de paren in een burgerlijk huwelijk leefden voordat we de relatie en toen zij familie hadden gelegen problemen die hebben geleid tot de scheiding). Interessant is dat het huwelijk verraad nog steeds de oorzaak is van het huwelijk opgelost in 25% van de gevallen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are makes.